Πώς να Αλλάξετε το Όνομα, την Εικόνα ή και να Συνδεθείτε στο Facebook

Στην αρχική οθόνη πατήστε στο κουμπί “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ”

Οθόνη Ρυθμίσεων
Οθόνη Ρυθμίσεων

Αυτή η ενέργεια φέρνει στο προσκήνιο την οθόνη των ρυθμίσεων. Στο πάνω μέρος της οθόνης μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας. Από κάτω επιλέγετε το avatar σας: Άνδρας (επιλεγμένο) ή Γυναίκα. Τέλος, αν επιθυμείτε να συνδεθείτε στο Facebook, πατήστε στο κουμπί “Σύνδεση”.

Σύνδεση στο Facebook

Όταν πατήσετε στο κουμπί “Σύνδεση” θα δείτε μια νέα οθόνη. Αυτή η οθόνη ελέγχεται από το Facebook, και θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το email σας και κωδικό πρόσβαση για το Facebook λογαριασμό σας. Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε στην εφαρμογή Card Games να αποκτήσει πρόσβαση στο email σας.

Η μόνη πληροφορία που συλλέγουμε από το Facebook είναι το email σας και το όνομά σας. Στη συνέχεια τα αποθηκεύουμε στο server μας, ώστε να μπορούμε να σας ταυτοποιούμε και να παρακαλοθούμε τα νομίσματα που έχετε διαθέσιμα. Δε θα μοιράσουμε ποτέ αυτή την πληροφορία με τρίτους, και ποτέ δε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν πλοηγηθείτε στη σελιδα του Card Games σε ένα tab και σε ένα άλλο tab είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook, τότε δε χρειάζετε να συνδεθείτε ξανά στο Facebook. Το όνομα και το avatar σας έχουν ήδη ενημερωθεί σε αυτά που είχατε επιλέξει την πρώτη φορά που συνδεθήκατε στο Facebook.

Αποθήκευση Αλλαγών

Για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές πατάτε στο κουμπί “Πίσω”. Εάν έχετε συνδεθεί στο Facebook λογαριασμό σας, τότε θα αποθηκεύσουμε το όνομά σας και το avatar σας στο server μας. Συνεπώς είναι μεγάλη διευκόλυνση για εσάς να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook, γιατί δε χρειάζεται να αλλάζετε το όνομα και το avatar κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα του Card Games.